Toggle navigation
Ana Sayfa
Kurumsal
Ürünlerimiz
Ödüllerimiz
Belgelerimiz
Üretim
Bayilik
İletişim
Haber / Blog
Hamburger Ekmeği ve Köftesi Nasıl Yapılır
Anasayfa
»
Blog
» Hamburger Ekmeği ve Köftesi Nasıl Yapılır
Hamburger Ekmeği Nasıl Yapılır
Hamuru için süt,sıvıyağ, yumurta ,toz şeker,tuz, mayayı iyice karıştırın ununu azar azar ekleyin kulak memesi yumuşaklığında yumuşak bir hamur yapın, sıcak tutacak kalın bir bez örtüp 1 saat kadar dinlendirin
Kabaran hamurun havasını alıp biraz daha yopurun ve 11 eşit parçaya bölün.Yuvarlak şekil verin,
Aralıklı olarak yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ve tepside 1 saat dinlendirin
Üzerine bir fırça yardımıyla su sürün 200 derece fırında üzeri güzelce kızarana kadar pişirin.
Hamburger Köftesi için
Kıymanın üzerine pulbiber, karabiber, toz kırmızı biber, ketçap ve tuzu ilave edip güzelce yoğurun 5 veya daha fazla yuvarlak köfte yapıp buzdolabında 1 saat dinlendirin
Tavaya biraz sıvı yağ alın iyice kızdırın, köftelerini
güzelce kızartın,hamburger ekmeklerinin arasına köfte,domates,kaşar peyniri,ve damak zevkinize göre soslar ile hazırlayıp servis yapın.
Afiyet olsun...
Sandviç Ekmeği Nasıl Yapı...
Hamburger Ekmeği ve Köfte...
23 51
KARACAÖREN MAH. 1644. CAD. NO: 34 ALTINDAĞ/ANKARA
0 312 528 25 25
peron@peron.com.tr
© Peron Gıda. 2018 tüm hakları saklıdır.